COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven har JR-Tek.dk pligt til at oplyse køber om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til.

JR-Tek.dk behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde tjenester/produkter indenfor elektronik og 3D printede produkter. Behandlingen består af kundeadministration og markedsføring.

Første gang der købes en vare på JR-Tek.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger der registreres er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. JR-Tek.dk registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Behandling af personlige oplysninger Med henblik på administration af aftalen og det løbende mellemværende mellem JR-Tek og dig samt til brug for statistik og fremsendelse af materiale og nyhedsbreve m.v. til kunder, der har anmodet herom, behandler vi forskellige personlige oplysninger om dig såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Personlige oplysninger anvendes alene til JR-Tek interne formål og videregives ikke til tredjemand. (Pånær JR-Tek’s revisor.)

Oplysningerne opbevares minimum 1 år, idet bogføringsloven stiller krav herom.

Den dataansvarlige er:
JR-Tek
Alsædvej 4
6740 Bramming
CVR 38768743

Bliver JR-Tek.dk opmærksom på, at oplysninger om køber er forkerte eller vildledende, er JR-Tek.dk berettiget til at rette eller slette oplysningerne således, at behandlingen kan ske på et korrekt grundlag.

Det er frivilligt, om køber vil give JR-Tek.dk de ønskede oplysninger, men JR-Tek.dk er i så fald berettiget til at afvise betjening af køber.

Køber kan til enhver tid få udskrift af de hos JR-Tek.dk registrerede persondataoplysninger på køber.

Køber kan klage over JR-Tek.dk´s behandling af oplysninger om køber til JR-Tek.dk og til Datatilsynet.

Markedsføring
E-mail-adressen, som JR-Tek.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling på JR-Tek.dk, kan benyttes af JR-Tek.dk til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post.

Køber modtager nyhedsbreve, når køber har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail og SMS. Købers oplysninger videregives ikke. Køber kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

I begge ovennævnte situationer kan køber frabede sig at modtage flere henvendelser via linket i mailen eller ved at kontakte JR-Tek.dk.

Klageadgang
Køber har mulighed for at få behandlet en klage (ved skriftlig henvendelse) til: info@JR-Tek.dk.

Køber har også mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet eller Forbrugerombudsmanden. Se mere på www.forbrug.dk eller kontakt Forbrugerombudsmanden på tlf. 41 71 51 51.

Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med JR-Tek.dk’s virksomhed, som hovedsageligt består af salg og montering af produkter.

Retsforholdet afgøres efter dansk ret.

Mangler ved varen
I tilfælde af mangler ved varen, finder købelovens mangelregler anvendelse. Bemærk dog at ved levering af 3D-filer til JR-Tek er det kundens ansvar, at sikre sig kvaliteten heraf.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close